Дневникът на мама и татко

Дневникът на мама и татко

Платформа за здраве, развитие и добро бъдеще на децата.
Книжка и сайт с качествена и актуална информация как да се грижим за децата си.
 
Нашата цел е чрез книжката Дневникът на мама да получите добре подбрано, актуално и качествено съдържание за грижите за вашите деца. 
А вдъхновението и желанието да го правите, както и решенията, оставяме на вас.
По-важното в нея е съдържанието, а не празните полета с място за записване. Защото „Дневникът на мама” не е само ръст и тегло, номер на обувки, дати, болести. Той е успокоение, вдъхновение, настроение.

Ценно и актуално допълнение на печатното издание на Дневникът на мама и татко. Самостоятелно онлайн издание за обективна, качествена и полезна информация за грижите за бебето и детето.

Динамична информационна среда, в която се събират тематична информация и дейностите на организации, институции и личности, в т.ч актуалните към момента обучения, събития и кампании по всяка тема.

Повече за Дневникът на мама и татко намерете ТУК и ТУК

Дневникът на мама и татко Дневникът на мама и татко Дневникът на мама и татко

 

Дневникът на мама и татко

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *