DM

DM

DM открива своя първи магазин в България през януари 2009г. в гр. Видин. Към днешна дата на територията на страната компанията има 69 работещи магазина в 25 града. 29 от тях са разположени на територията на гр. София. dm България осигурява работни места на над 500 служители, разпределени в Централата на компанията в гр. София, логистичния център в Гара Елин Пелин и магазините. За финансовата 2015/2016 година dm България постигна 21,4% ръст в оборота  спрямо предходната финансова година (всички посочени данни се отнасят за периода от 01.10.2015г. до 30.09.2016г.) 

За седемте години присъствие на родния пазар марката dm се радва на изключително висока оценка от страна на българския потребител. Съгласно годишно изследване на Nielsen за България „Навици сред пазаруващите“ за 2013г., индексът на силата на марката dm нараства за трета поредна година. 91% от анкетираните в гр. София познават марката dm, а 56% я препоръчват. Данните от изследването на Nielsen България се отнасят за период на теренна работа октомври-ноември 2013г., а базата на изчисление са купувачи в магазините за лична хигиена, извадка от 200 човека за град София.

Повече за DM  намерете ТУК и ТУК


DM DM DM

DM

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *