Фондация „Дивите Животни“

Фондация „Дивите Животни“Ние сме дивите хора от “Дивите Животни”. Всеки ден при нас пристигат наранени или осиротели диви животни – гълъби, катерици, таралежи, прилепи и още много други … Приемаме всички, полагаме нечовешки усилия да се справим, а сме най-щастливи, когато оздравелите ни пациенти поемат обратно пътя си към волната свобода в природата.


За посетителите, отделили от времето си за посещение на нашия щанд, имаме за разказване безброй истории за дивите ни пациенти. На любознателните ще обясним какви диви животни могат да срещнат в града и сред природата, как могат да помогнат на диво животно в нужда, какво да правят и какво да не правят, когато съдбата ги срещне с диво животно било на балкона в къщи, било по време на разходка в планината … Щандът ни ще бъде украсен с интересни информационни материали и други ръчно правени от нашите доброволци нещица, които посетителите могат да получат срещу дарение в дивата ни касичка.

Повече за Фондация „Дивите животни“ намерете ТУК и ТУК


Фондация „Дивите Животни“ Фондация „Дивите Животни“ Фондация „Дивите Животни“

Фондация „Дивите Животни“

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *