Дарина Гавраилова – Живот За На Пред На Ли

Дарина Гавраилова - Живот За На Пред На ЛиЗдравейте, аз съм  Дарина!

Открих света на Психоенергийните техники точно когато ми трябваше. Но това го разбрах по-късно…

Първо се срещнах с ТЕС (Техника за Емоционална Свобода). Да, на два пъти я подминах, макар и грижовно подадена ми от знаещи проблемите ми хора, за да ме достигне и докосне през екрана на телевизията, когато вече бях готова да я забележа и приема. После, вече запленена от ефекта на въздействието ѝ, аз я потърсих в интернет и книгите и я обикнах с цялото си същество, жадуващо свободата си.

Благодаря ви  Йоанна, Ваня, Мая, Ирена, Огнян, Иван… съфорумци, приятели, роднини и всички тайни и явни сили в битието ми!

С ТЕС освободих душата си от много тежки емоции, ума си – от неудобни мисли, а с това и тялото си от излишни проблеми. Последва промяна на осъзнаването коя съм, какво мога, как е устроен светът ми.              

Хоризонтът ми се разгърна и отведе към ПЕАТ (Първични Енергии – Активация и Трансформация), ПМ (Пренареждане на Матрицата), няколко дълбоко трансформиращи практики, базирани на ТЕС, с което осъзнах още  повече заряда на моето Съм.

Сертифицирах се.

Междувременно всичко това доведе до разгръщане на енергията ми, което, освен да се прояви физически и творчески, отвори в мен още рецептори без име.

Последва река от нови и нови открития, знания за техники и подходи кои от кои по-забавни, по-ефективни, а и не трудни за прилагане, идващи сякаш сами при мен, за да ми помогнат да продължа поетия път към самоосъзнаване чрез самопомощ и все по-пълноценен Живот…

И ето ме сега – изпълнена с желание да споделя практиките с Вас. Надявам се и Вие да се запалите и заискрите с живителната сила на същността си, скрита във всеки един от нас!

Откакто се престраших и създадох Facebook страницата си Живот За На Пред На Ли!?, сe доближих още повече  до себе си. С някои неща се разделих – илюзии, фалшиви ценности, обезличаващи ме вярвания. Други придобивам, затвърждавам и развивам. Уча интересното, забравям излишното, избистрям личната си истина. Опознавам се все повече в дълбочината на бъденето и боязливо се възраждам… Макар и болезнено понякога и доста драматично, е неповторимо красиво, много истинско и незаменимо преживяване!

С настоящия сайт, правя следващата крачка към себе си, но и към Вас – света, в който се проявявам.

Сега съм активно практикуващ  консултант личностно развитие с техниките от енергийната психология и с радост съдействам на всеки дръзнал да се изправи и погледне страховете си в очите, да поеме отговорността за живота си и да реализира най-доброто от себе си. Аз го направих и знам, че всеки може, стига да иска.

Благодаря за доверието, обичта и подкрепата Ви!

Повече за Дарина намерете ТУК и ТУК


Дарина Гавраилова - Живот За На Пред На Ли Дарина Гавраилова - Живот За На Пред На Ли Дарина Гавраилова - Живот За На Пред На Ли

Дарина Гавраилова - Живот За На Пред На Ли

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *