ДАМАСЦЕНА

ДАМАСЦЕНАДАМАСЦЕНА ЕООД е първата частна дестилерия в България, създадена през 1991 година като малка семейна фирма. Сега тук се произвеждат розово масло, както и други етерични масла, чието качество е гарантирано и признато в цял свят. Продуктите ни са търсени и предпочитани в много страни от Европа, САЩ, Япония. Отглеждаме свои собствени насаждения в обширни розови градини, където професионалисти изпробват и гарантират качеството на всички продукти. Процесът по извличане на етеричните масла е сертифициран по ISO. В последните години започнахме и производство на натурални козметични продукти, които съчетават качествата на прочутото по цял свят Българско розово масло с други етерични масла и екстракти.

Нашите продукти:

  • Серия натурални етерични масла
  • Серия натурални флорални води
  • Серия натурална грижа за лицето
  • Ръчно приготвена серия продукти с натурални масла и екстракти

В допълнение, фирмата притежава Етнографски комплекс, който се намира в самото сърце на Розовата долина. Уханното кътче е построено в оригинален български стил и предлага близък поглед както към традициите, така и към модерното розопроизводство. Всички наши гости са поканени да разгледат музейната експозиция или да опитат лековитата сила на натуралните етерични масла.

Времето, прекарано в градината е освежаващо и незабравимо преживяване!

ДАМАСЦЕНА

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *