Cocosolis

CocosolisCOCOSOLIS е марка за натурална козметика, създадена с любов, грижа и уважение към природата, хората и всички живи същества на земята, с отношение към всеки детайл и отговорност при избора на всяка съставка.

Марката представя натурални продукти, в които са вложени биологично сертифицирани съставки. Продуктовата гама на COCOSOLIS се състои от: масла за тен, за поддържане на красива и здрава кожа и коса и слънцезащитна козметика за малки и големи.

Всяка съставка избират внимателно – от това от къде идва и как е добита, през това как е обработена и какъв път е изминала. Дали е отгледана в чисти земи чрез методите на биологичното земеделие, дали е оставила чиста земята след себе си. Маслата, които използват са винаги биологични, студено пресовани и от високо качество.

Не на последно място, COCOSOLIS създава своите продукти, за да дарява емоция и красота, като съчетава хубавите и полезни съставки, с красотата на всеки един детайл – визия, аромат, изживяване на сетивата, за да получи истински вълнуващо изживяване.

Повече за COCOSOLIS намерете ТУК и ТУК


Cocosolis Cocosolis Cocosolis

Cocosolis

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *