Chandra Nutrition

Chandra Nutrition„ВитаЯна“ е млада компания, фокусирана в областта на здравето, духовността, осъзнатия начин на живот, личностното развитие, израстване и щастие. Основана е от Яна Данаилова –  специалист по здравословно хранене и преподавател по йога. Под бранда Chandra Nutrition, компанията работи активно в посока популяризиране на здравословния начин на живот и хранене.

В своята практика Яна проповядва тезата на Хипократ “И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Яна Данаилова дълбоко вярва в целебната сила на храната, като средство да съхраним своето здраве, жизненост, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да си гарантираме дълголетие и качество на живот. Самата тя се храни със сурова растителна храна и на своя сайт и фейсбук страници споделя вкусни и лесни рецепти, с които не само можем да влезем във форма, но и да прочистим тялото си, да подобрим цялостното си здравословно състояние със силата на добрата храна.

Яна специализира в областта на хранителни консултации, изготвя индивидуални хранителни и двигателни режими, както и води ежедневни он-лайн тренировки, с цел редукция на телесното тегло, стягане, оформяне на тялото или цялостно оздравяване на организма.

Мисията на „ВитаЯна” е  да помага на хората да бъдат здрави, пълноценни, осъзнати и щастливи!

Повече за Chandra Nutrition намерете ТУК, ТУК и ТУК


Chandra Nutrition Chandra Nutrition Chandra Nutrition

Chandra Nutrition

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *