Bodyfarm

BodyfarmСъвременната фармация и безкрайния списък с природни аромати са наш верен съюзник. Нашите композиции са базирани на растителни и билкови екстракти и чисти етерични масла. Натуралните съставки в нашите продукти заместват до 100% химикалите, често използвани в козметиката, които могат да причинят раздразнения и неприятни ефекти върху кожата. Учени с многогодишен опит в сферата на козметиката проучват, разработват и създават за Вас уникална колекция от натурални продукти за всекидневна употреба. Нашата цел е да предложим продукт за всяка нужда и потребност в личната грижа за тялото.

„…с уважение към природата и към човека”
Във всяко задружно семейство срещаме нежни родители с принципи и с високи морални ценности. В семейството на BODYFARM родители сме всички НИЕ, които обгръщаме с нежност всичките свои продукти, съхраняваме едни и същи принципи и ценности, според които ги развиваме и ви ги предлагаме още от първия ден на създаването на компанията до днес.

Повече за Bodyfarm научете ТУК и ТУК


Bodyfarm Bodyfarm Bodyfarm

Bodyfarm

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *