Bio-zone.bg

Bio-zone.bgBio-zone.bg ви представя водещи сертифицирани и доказани през годините френски БИО марки, пълна гама от Био козметични продукти и грим, естествени и ефикасни, щадящи Човека и Природата, приятни за ползване от малки и големи – Cattier, Terre d’Oc, Arc En Sels и др., за които сме ексклузивни представители за България.

Нека преоткрием заедно всички дарове, които природата ни поднася, за да се грижим за нашата кожа, за нашето тяло, за нашето настроение и здраве. Нека се върнем към корените си и се възползваме от невероятните свойства и качества на базовите и етерични масла, флоралните води, билките, подправките, обикновените храни, които освен че ще дадат на организма ценни елементи, са удоволствие за сетивата. Нека бъдем отговорни към своето тяло и към планетата, и нека направим отговорен избор за това, с което се храним и слагаме върху кожата си.

– Сертифицираната био козметика на Laboratoire Cattier Paris – разкрива пред вас тайните и богатствата на природата без да и вреди по никакъв начин. Те спазват този ангажимент вече повече от 40 години и с изключителна грижа и търпение подбират естествени и меки съставки, за да дарят на клиентите пълна гама от Био продукти за красота, хигиена и грижа.

– Terre d’Oc – Вдъхновена от древните култури и естествените дадености на природата, тази козметична марка твърдо залага на охрите и даровете на земята и черпи красотата и мекотата си от нейните недра, за да ви дари с красотата и сила си. Био продуктите на Terre D’Oc ще озарят лицето и тялото ви с магнетизъм и необикновено излъчване!


Bio-zone.bg

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *