Биляна Йотовска – Фитнес и здравословно хранене

Биляна Йотовска - Фитнес и здравословно храненеВ шатра 35 ще се запознаете с прекрасната Биляна Йотовска! На фестивала тя ще предложи на посетителите

  • Консултации на тема „Фитнес и здравословно хранене“
  • Демонстрация на фитнес и кросфит упражнения
  • Дегустация на здравословни смутита и здравословни бонбони

А всички посетители ще могат да закупят книгите на Биби – „Гответе здравословно“ и „Вкусна храна за здрави деца“ на намалена цена!

Биляна Йотовкска е родом от София. Тя е дипломирана художничка, завършила е Националната Художествена гимназия и Националната Художествена Академия в София. Мъжът до нея е Димитър Димитров – Европейски и Световен шампион по Културизъм. Двамата имат дъщеря – Никол. Биляна и Митко често са спрягани за една от най-красивите светски двойки на България!

Биляна Йотовска - Фитнес и здравословно храненеБиби е шампион на България в категория “Бикини фитнес” и Абсолютен двукратен Балкански шампион! 2016-та печели фитнес конкурсът на списание ФЛЕКС в Лас Вегас! Тя е един от най-търсените фитнес модели в България. Работила е с водещи спортни марки и фирми за здравословни продукти. Не веднъж сме я виждали в много специализирани списания за фитнес.

С танци Биляна се занимава от десет години, танцувала е на сцената на едни от най-известните DJ-и в света, като Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris и много други.

Биляна Йотовска - Фитнес и здравословно храненеЗа момента освен стотиците фото сесии които снима, рекламните клипове, балета й „The Secret garden”, както и детския клуб който направи неотдавна, Биляна е решила да помогне и на майките за това как да научат децата си да се хранят здравословно. Първата й авторска книга „Вкусна храна за здрави деца“ съдържа повече от 100 рецепти подходящи за най-малките и е илюстрована с много снимки.

Повече за Биляна може да научите тук – Фесйбукwww.secretgardenshow.com

 

Биляна Йотовска - Фитнес и здравословно хранене

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *