Bestdrinks

Bestdrinks“БИОДРИНКС” ООД  е иновативна компания, чиято мисия е производството на здравословни безалкохолни напитки, предлагани под търговската марка “BESST”. Напитките са произведени от билкови екстракти, изцяло от диворастящи билки и натурални продукти. Използваме най-съвременни иновативни технологии за нискотемпературна екстракция на билки, за да създадем прекрасни напитки, предлагани в уникална патентована опаковка.

„Най-доброто за теб!“ това са “BESST” drinks, защото съчетават даровете на природата, съхранени по специален начин, така че да ги получите свежи и пълни със сила и живот! Това е нова концепция, съчетаваща най-доброто от технологиите и прирoдата!
За да бъде гарантирано качеството на “BESST” drinks ние сме създали специална патентована капачка, в която съхраняваме свеж билковия екстракт с всичките му природни съставки и витамини.
Вие сте последният технолог, който приготвя напитката лично за Вас.
100 % натурален продукт!
Развърти, разклати и изпий, be the best с:
Besst дринкс – Два пъти повече!
              Двукомпонентна  био напитка;
              Съчетани от експерти екзотични и български билки;
              Със запазени живи биоктивни вещества и витамини;
              Съхранен  в капачката екстракт, извлечен при ниските 20◦ С;
              Подсладени с естествени продукти;
              Разработени за ежедневна консумация от възрастни и деца;

Доставят най-ценното живо до вас, благодарение на реализирани две иновации!
Консумирайте добре охладени
Гръб- описание със снимка на три от продуктите
“BEST” Romantik – Екстракт от Бабини зъби (Tribulus terrestris), Жълт кантарион (Hypericum perforatum), Гинко Билоба (Ginkgo Biloba), Зърна какао (Cacao), Глог (Crataegus monogyna), Маслодайна роза (Rosa Damascena).
     Този букет съчетава омайния фин аромат на Бъгарската Маслодайна роза, освежаването от Гинко Билоба, тонизирането от Жълтия кантарион, енергиятя на Зърна какао с магията на Бабини зъби и Глог. Напитката съчетава леко тяло на горски билки и мек завършек на комбинацията от тях.
“BEST” Slim – Екстракт от Зелено Кафе (Coffea canephora), Маточина (Melissa officinalis), Глухарче

Повече за Бестдринкс –  www.besstdrinks.com


 

Bestdrinks Bestdrinks Bestdrinks
Bestdrinks

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *