Be Pure

Be Pure

Фирма Сини Трейд е основана в началото на 2014г, като малък семеен бизнес, с философията да даде на българския потребител достъпни и качествени здравословни иновационни продукти.

Кокосова вода Be Pure

Кокосовата вода става все по-популярна в световен мащаб заради своите здравословни и вкусови качества, една незаменима напитка за съвременния активен човек.Най-близката до тялото течност- утоляваща жаждата , охлаждаща и освежаваща, без добавена захар , с изключителна чистота и качество! Заповядайте да опитате и да се насладите на екзотичния и освежаващ вкус на кокосовата вода Be Pure ( Тайланд ).


Be Pure Be Pure Be Pure

Be Pure

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *