Art of Living

Art of Living

Мисията на фондация Изкуството да живееш е глобализиране на духовността и постигане на мир на нивото на индивида, обществото, нацията и света като цяло.

Фондация Изкуството да живееш в България

Изкуството да живееш развива дейността си в България от 12 години и към момента е регистрирана като фондация в обществена полза и е записана в Централния регистър на Министерството на правосъдието (ЦРЮЛНЦ).

През октомври 2006 г. организацията стартира инициативата „Здрава и щастлива България“ с провеждането на редица срещи на високо равнище в Министерство на образованието, Министерство на правосъдието, Министерство на труда и социалната политика, Държавната агенция за младежта и спорта, Държавната агенция за закрила на детето и в голям брой общини и университети. На тези срещи са обсъдени възможности за съвместна работа и като резултат от тях стотици общински служители, в това число и от Столична община, както и служители в затворите, преминаха през антистрес програмите на фондация Изкуството да живееш.

До момента над 20 000 души, в това число и деца, ученици и студенти, са участвали в курсовете на фондация Изкуството да живееш в 32 български града. Завършилите курсовете имат възможност да организират и участват като доброволци в хуманитарните акции на фондация Изкуството да живееш, които включват: доброволческа помощ в домове за стари хора, специализирани програми за стимулиране на човешките ценности у децата в домовете за деца, лишени от родителски грижи, с програмите „Детство без агресия”, почистване на паркове, пребоядисване на детски площадки за игра и засаждане на дръвчета.

Повече за Фондация „Изкуството да живееш“ намерете ТУК и ТУК


Art of Living Art of Living Art of Living

Art of Living

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *