Alka Vitae

Alka VitaeНие сме официален представител на холандската фирма AlkaVitae. Oсновната ни мисия е да помагаме на хората да преоткрият жизнеността и забавят стареенето като намалят киселинността на тялото си.

Ние сме отдадени на предоставянето на достъпна и точна информация за алкално-киселинния баланс, както и на доставката на висококачествени продукти за активно алкализиране.

Хранене, стрес, лъчения, замърсен въздух, медикаменти произвеждат в телата ни отпадъчни киселини. Тяхното количество е понякога толкова голямо, че не може да бъде изцяло изхвърлено през отделителната система. Те се натрупват в ставите, тъканите и телесните ни течности, пречат на клетките ни да функционират нормално, намаляват нашата жизненост и ни разболяват.

В света, в който живеем на практика е невъзможно да елиминираме всички тези фактори и дори да ги ограничим. Днес само контролираните диети и начин на живот не са достатъчни да се справят със свръхкиселинността на нашите тела.

Нужно е и активно алкализиране!

Продуктите с търговска марка Alka правят точно това, помагат за изчистването на тялото от излишните киселинни отпадъци и поддържането на алкално-киселинния баланс.

С Alka постигането и поддържането на алкално-киселинния баланс и доброто здраве е лесно!

Свържете се с нас на: info@alka.bg

Повече за Alka Vitae Намерете ТУК


Alka Vitae Alka Vitae Alka Vitae

Alka Vitae

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *