Клуб Адреналин

Клуб Адреналин

Kлуб за екстремни спортове “Адреналин” е създаден през 1992 година и тази година празнува 25 години! Адреналин съчетава в себе си дейности като: парашутизъм, делтапланеризъм, парапланеризъм, бънджи скокове, бейсджъмпинг, рокетбънджи ,полети и скокове от балон и др.

Това лятото те каним да се възползваш от историческите скокове от Аспаруховия мост във Варна! Датата на тези първи скокове е 10 април 1992 год., когато Росен Касабов провежда два изпитателни скока от моста. От тогава на сам всеки любител на екстремните спортове и всеки, който има желание да се предизвика, се възползва от възможността да полети над морето, а защо не и да докосне водата!

До 2000г. в клуба само при бънджи скоковете участие взимат над 5 000 души, като от тях освен българи скачат и турци, румънци, руснаци, германци, французи, швейцарци, норвежци, гърци и англичани. Това, че в проведените до този момент над 7 000 скока няма нито един сериозен инцидент, говори за професионализма.

Клуб Адреналин те очакват на Фестивала на Здравето и Спорта, където част от посетителите ще имат възможност да полетят с балон!

Повече за Клуб Адреналин намерете ТУК


Клуб Адреналин Клуб Адреналин Клуб Адреналин
Клуб Адреналин

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *