5 мощни техники за програмиране на успех през новата година

5 мощни техники за програмиране на успех през новата годинаКолко статии прочетохте по темата вече?! Сигурно доста… и ще има и още… Защо? Защото във всеки един от нас е заложено да иска да завърши старото и да влезе в новото с гаранция за по-добро, светло и успешно случване. Ще се постарая да ви дам нови и интересни техники и да допълня ефикасно работещите познати такива. Самата аз ги използвам постоянно и смело ги препоръчвам на приятели, познати и клиенти. Работят феноменално! Разбира се, не ми се доверявайте сляпо! Опитайте ги и проверете сами! Ще се радвам да споделите своя опит и какво се е случило благодарение на тях.

Успехи в този случай ще наричаме всички изпълнени мечти, намерения и желания!

Сега нека да започнем с техника 1.

Добре познатата дори малко клиширана тема за благодарността. Ще го направим по малко по-различен начин. 

Разграфете листа на 3 графи.

1. За какво съм благодарен

2. Какво научих от него

3. Какво искам повече в живота си

И този път правим два такива списъка. 

В първия слагаме всички хубави неща! Там сигурно ще ни е по-лесно! 

А във втория – всички „лоши“, но спазваме структурата и попълваме и трите графи. Тук ще дам примери:

Гаджето ме заряза/ Научих се да се справям  сам/а / Освободих пространство за нов, по-подходящ за мен човек и връзка

Не получих повишението / Научих, че трябва да се старая повече / Искам по-подходяща за мен позиция

Покривът ми прокапа/ Научих се да съм по-спокоен за материалните неща и да не се ядосвам / Предстои ми ремонт и ще мога да освежа интериора и да го направя по мой вкус 

и т.н. 

Техника 2

5 мощни техники за програмиране на успех през новата годинаВижте третата графа от първото упражнение. 

Вземете нов лист

Сложете отгоре Декември 2017 г. 

и започнете с Благодаря за… 

Пример: Благодаря за новия по-подходящ за мен човек и връзка. 

Благодаря за подходящата за мен позиция. 

Благодаря за новия освежен интериор по мой вкус. 

и т.н. 

Описвате всичко от третата графа все едно вече се е случило и то през благодарността. 

Техника 3. 

Записвате списъка от предишното упражнение на видео и си го пускате всеки ден редовно! Бъдете емоционални, живи и мотивирани.

Техника 4. 

Изберете 1 от всичките си желания от списъка и решете как ще го „ЗАРЕДИТЕ“. 

Например желанието за нова връзка.

След това правите сделка със себе си:

Ако …, то желанието ми ще стане реалност до еди-коя-си дата. 

Какво може да влезе в сделката: ВСИЧКО. 

И дори не е нужно да е нещо свързано, логично и голямо. 

Давам примери: Ако правя по 10 клякания на ден; ако пиша редовно в блога ми; ако се гримирам всеки ден; ако пея по 1 песен на ден; ако…

Тук можете да бъдете много изобретателни и да се обвържете с неща, които така или иначе ще ви донесат полза сами по себе си – движение и спорт, здравословно хранене и навици, креативност и разгръщане на творческия потенциал, поддържане на ред вкъщи и на работното място.

Постарайте се да правите обещаното действие 21-100 дни редовно. 

Техника 5: Представете си как бихте се чувствали, като дадено желание от третата графа вече е факт.

5 мощни техники за програмиране на успех през новата годинаКак бихте изглеждали?

Какво бихте излъчвали?

Как сте облечени?

Какво говорите?

Кой е около вас?

Къде се намирате?

И си представете, че се намирате в един огромен светлинен тунел – тунела на безкрайните възможности! Стоейки в този тунел, вие се насищате с енергията на успеха!

Запазете това усещане! И си го припомняйте всяка сутрин, преди важно събитие и просто, когато желаете да се почувствате заредени!

Очаквайте през новата година продължението на уъркшопа „В енергията на успеха“, както и новите „Енергийни практики за успех“, които обявявам на моята fb страница www.facebook.com/kletachno.hranene

Можете да се абонирате и на сайта ми за предстоящи събития и тренинги. 

С пожелание да сте винаги в енергията на успеха и да заредите една фантастична 2017, 

Дени


5 мощни техники за програмиране на успех през новата година

5 мощни техники за програмиране на успех през новата година

Повече за Деница Андонова

Здравейте! Казвам се Деница Андонова и се занимавам от повече от 3 години с клетъчно хранене. Вярвам, че тялото ни е съвършен механизъм, който прекрасно може да се грижи за себе си, да се регенерира, самообновява и оздравява. Стига, разбира се, да не му пречим с лоши мисли, вредни навици, нездравословна храна и изобилие от стрес във всеки един аспект от живота ни. Знам, че всеки от нас държи ключовете към перфектното здраве и форма и че просто трябва да ги използваме. Точно това правим с хората, които ми се доверяват. Заедно успяваме да намерим идеалната комбинация от баланс на физическо, емоционално и духовно ниво посредством хранителен режим, клетъчно хранене, позитивна нагласа, медитация и релаксация, физическа активност и много други психологически инструменти и техники. Тъй като съм млада майка на прекрасно момиченце, напоследък с огромно удоволствие работя с бъдещи и настоящи майки, с двойки, които планират да си имат детенце, с цели семейства, които желаят да оптимизират здравето и баланса си. Партнирам си с множество интегративни лекари, както и с холистични специалисти. Имам огромна база от прекрасни резултати, които се запазват във времето, в широк спектър от случаи, съосновател съм на The Happy Company School - Happiness as a business model: www.thehappycompanyschool.com За мен е чест и радост да ви споделя моите знания и опит и да ви помогна по-лесно и успешно да намерите ключа към вашето красиво, здраво и балансирано тяло, да се чувствате прекрасно и да излъчвате обич към себе си. Моят призив към читателите на Здравей: Обичайте се и се грижете за себе си, за да сияете от здраве и красота и да привличате изобилие от прекрасни хора и обстоятелства в живота си. Повече информация за клетъчното хранене можете да намерите тук: https://www.facebook.com/kletachno.hranene/ и тук: www.deniandonova.com Можем да се срещнем лично в Холистичен кабинет, гр. София, ул. Три уши 9, ет. 2, ап. 4, с предварително записване на телефон: 0878207156 Предлагани услуги: Индивидуални програми за клетъчно хранене, кинезиология и енергиен баланс, вибрационна терапия с Австралийски цветни есенции. Холистичен подход за здраве, баланс и изобилие!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *