Зумба

Мария Дончева – Зумба

ЗумбаЗумба е: фитнес танц и съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-­често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип­хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари. Популярността на зумба нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове. Изключително забавно, тонизиращо и полезно занимание.

Описание: Ние сме млади, активни, амбициозни и много усмихнати! Подбрали сме страхотен екип от позитивни, иновативни и обичащи спорта хора.

Защо в нашата зала?

● Защото ви предлагаме огромно разнообразие от спортни групови занимания!

● Защото можете да спортувате с детето си (виж как – спортни дейности)

● Защото ще се погрижим с много любов за добрата ви форма, широката ви усмивка и чудесно настроение!

● Защото можем да организираме един различен рожден ден за вашето дете, изпълнен с много спорт, танци и здравословно хапване!

Очакваме ви! Нека се забавляваме заедно в „Къщата на усмивките“!

Дата и час: 11.06.2016 – 19:00 и 12.06.2016 – 12:00

Зумба

Повече информация за Casa De Sonarisas.

Зумба

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *