Здравей вече е тук!

Здравей!

Днес ти и аз поставяме началото на един проект имащ за цел да запознае повече хора с Джусинга, здравословното хранене и да ги мотивира да добавят повече сурова храна в дневното си меню.

Ще се радвам ако на страниците на Здравей, споделяш интересна информация, учиш се заедно с мен и помагаш на останалите :). Нека заедно изградим едно забавно, полезно и приятно място, което да бъде от полза на мнозина.

Да кажем заедно Здравей на здравето, Здравей на позитивното, Здравей на усмивките, Здравей на тялото, Здравей на спорта, Здравей на енергията, Здравей на живота и не на последно място Здравей на себе си! :)

Здравей вече е тук!

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
3 коментара по “Здравей вече е тук!”
  1. Бени всички МНОГО ти се радваме и напълно те подкрепяме.
    Всички видяхме какво направи, най-вече аз!!!
    Успех в начинанието!!!
    Ние от село ще помагаме с каквото можем :)

  2. останах изненадана като видях в таблицата,че сушените плодове попадат при киселинните храни,които трябва да се ограничават,а навсякъде се препоръчват като полезна и здравословна храна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *