Здравей Утро!

Здравей Утро!

Здравей!

Ако искаш да заместиш кафето, но не знаеш с какво, това е твоето решение :). Сок от ябълка и джинджифил, който има силен и тонизиращ вкус и незабавно ще събуди сетивата ти. Надявам се да му дадеш шанс и да го опиташ ;)

Не е необходимо да го пиеш само сутрин, може да пиеш този сок когато поискаш през деня. Джинджифилът е естествен антиоксидант, използва се и като лек за настинка и грип. Освен това той е добър като средство срещу киселини и намалява риска от рак на дебелото черво.

СЪСТАВКИ:

1/2 ябълка
кубче джинджифил – 3 см или повече :)

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай джинджифила и ябълката със сокоизстисквачка. Сипи в чаша, за шот най-добре и изпий на екс. Добро утро!

ВАРИАНТИ:

• изстискай и половин лимон – чудесно е при настинка!
добави натурален мед

Здравей Утро!

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *