Здравей Препоръчва

 

Личен Треньор

Невена

Казвам се Невена Иванова и съм на 28 години. Когато бях едва на 8 за първи път влязох във волейболната зала и оттогава не съм спирала да тренирам. Това беше моят спорт. Когато започнах да уча компютърни технологии в университета, тръгнах на фитнес, тъй като не можех да не спортувам, а времето не позволяваше друго. Постепенно започна да ми харесва и се мотивирах да опитвам нови упражнения и тренировки. Минах през стандартните фитнес програми с машини, свободни тежести, кросфит и групови тренировки.

Преди да завърша висшето си образование се записах на курс за фитнес инструктори. Тогава разбрах,че призванието ми е да се движа и да помагам на хората да открият удоволствието от спорта. Щастлива съм, че правя това, което най-много обичам и всяка изминала година осъзнавам, че съм направила правилния избор. Вече 20 години спортът е моят начин на живот и именно на него дължа доброто си здраве, енергия и неспирното си желание да се развивам в тази сфера. Следя с какво се храня и без да прекалявам, гледам да е полезно за тялото ми и дейностите ми. От скоро се занимавам усърдно и с лека атлетика, в която се надявам да покоря нови върхове!

Клиентите ми казват, че ги вдъхновявам да бъдат по-активни и да не ядат вредни храни, а аз толкова се радвам, когато виждам, че са постигнали резултати. Спортът не е каприз или задължение, той може да е прекрасен начин на живот! Ако не ми вярвате, мога да ви покажа, движението е навсякъде около нас! Бъдете с него, живейте прекрасно и изглеждайте прекрасно! Be addicted to movement!

Свържи се с мен:

имейл: nevena@zdravei.org
Личен Треньор

Личен Треньор

Ради

Казвам се Радослав Борисов  на 36г. от София . Преди 5г. тежах 143кг. сега тежа 88кг. :)

Мисията ми е да помогна на , колкото се може повече хора с наднормено тегло или не се чувстват във форма , да им покажа , че има връщане от дъното!
Надявам се чрез личен пример  да им вдъхна кураж и увереност да тръгнат по пътя на здравословното отслабване и то да е завинаги! Да им покажа , че не са сами и има хора , които са минали по техния  път и от там, където са те ИМА връщане , ИМА връщане към пълноценен живот :) !

С тази цел направих и фейсбук страницата  си Отслабнете завинаги .

Благодаря на Бени за предоставената възможност да се запознаете с мен и моята история чрез прекрасния й сайт Здравей :)

Свържи се с мен:

имейл: radoslav@zdravei.org
Личен Треньор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *