Здравей Онлайн Магазин

Здравей! :)

Днес Здравей има новина за теб и това е, че онлайн магазин Здравей вече е факт!

Как се стигна до тук?

Идеята на сайта Здравей е да разпространява информация и рецепти свързани със Джусинга, здравословното хранене и здравословния начин на живот. Да образова, информира и да дава пример как всичко може да се случва лесно и приятно. Да ни покаже, че може да се чувстваме по един по-добър начин, да ни покаже енергията, която се крие в нас и да ни помогне да се наслаждаваме на живота си пълноценно.

Той изпълнява тази си мисия вече почти една година и малко по малко се развива и разраства, за да може да предложи повече знания, примери и гледни точки.

С развиването на сайта потребителите му започнаха да стават все по-активни, да изказват мнение, да казват какво още искат да научат и какво още би им било от полза. Постепенно Здравей се опитва да отговори на тези желания, разбира се няма как всичко да се случи изведнъж, но с малки стъпки нещата се надграждат и сглобяват и едно по едно желанията се изпълняват.

Може да кажем, че онлайн магазина беше продиктуван от тези желания:)

Много често ми искате съвети за сокоизстисквачки и блендери, питате ме кое бих препоръчала и какво мисля за определени модели. В онлайн магазина на Здравей ще намерите машините, които аз харесвам, с които съм работила, които познавам добре и мога спокойно да препоръчам, защото знам, че работят. В началото машините няма да са много, но с времето ще добавям нови машини, които ми харесват и знам, че ще са добър избор. Така и магазина ще може да предложи техника в по-голям ценови диапазон.

Знам, че уредите няма да са по-джоба на всеки, за това спокойно може да продължаваш да ме питаш за различните модели, които те вълнуват и за които се чудиш. Ще се радвам да споделя мнението си и да те насоча. :)

Други въпроси, които често получавам от публиката на Здравей, са относно суперхраните. От къде да бъдат закупени, какво да изберем, как да ги пием… За това в онлайн магазина ще намериш суперхрани под марката на Здравей. Стартираме само с няколко продукта в не много големи количества, за да видим от какво имаш нужда и дали изобщо ти харесва идеята. Като целта на Здравей е с времето да обогати асортимента и да разполага с по-големи количества. Всичко зависи от теб разбира се. Спокойно може да споделяш какви суперхрани или органични продукти би искал да виждаш на страниците на онлайн магазина и под марката на Здравей. Така ще ми помогнеш много, за да отговоря на нуждите и желанията ти.

Много съм щастлива от факта, че Здравей има собствени продукти, защото това ще ми даде възможност да правя подаръци! Нещо, което много обичам :)

Бъди готов, защото съвсем скоро ще научиш за тях ;)

МАГАЗИНА МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАШ ТУК

Огромно благодаря на всички читатели и участници в проекта Здравей!!!

Бени

Здравей Онлайн Магазин

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
2 коментара по “Здравей Онлайн Магазин”
  1. Здравей Бени,Поздравявам те за желанието и хъса с който работиш!
    Дерзай и нещата ще ти стават още по добре!Вярвам в теб!
    Честит Рожден Ден на Здравей!С много успехи и попътен вятър!

  2. Zdravei Beni, pozdraviavam te s nastapvactia parvi rojden den na ZDRAVEI s pojelania za mnogo novi tvorcheski proekti i nai veche mnogo zdrave i dalgoletie na TEB za tova , blagorodno delo , koeto pravish .

    Stoianka Jostova

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *