Здравей става на 3 годинки!

Хей, здравей! ;)

Имам огромна новина за теб! …..

И тя е, че този месец, на 15.11.2016, Здравей става на цели три годинки!!! Юпииииии ;)

***Как да празнуваш с нас, ще разбереш накрая на статията***

Кога минаха тези годинки нямам идея, хем са много малко, хем се случиха хиляди неща, с които аз и моят екип само може да се гордеем!

Всичко започна с един любителски блог, който видя бял свят на 15.11.2013. В него имаше няколко статии за джусинга и десетина рецепти :) Помня как цял месец се чудих дали изобщо да публикувам блога, дали има смисъл, дали някой изобщо ще го хареса, няма ли да се изложа, изобщо всички странности и дилеми, които минават през главата на всеки от нас.

Накрая се престраших и всичко започна! Спомням си как Януари 2014-та направих първия групов детокс, за който се записаха около 200-300 човека. Датата беше точно година след като се бях запознала с Джусинга и бях взела решението на живота си – да се грижа за себе си и да давам на тялото си най-доброто, което мога в дадения момент.

Последваха още няколко детокса – пролетен, летен, зимен….. и така станаха цели 12 групови детокса! В последния се включиха над 4500 души. Това ме прави изключително горда, защото виждам как за тези не много години по някакъв начин съм допринесла чрез Здравей  за здравето на българите! Радвам се, че виждам все повече осъзнати хора, които искат да се грижат за себе си и за децата си, хора, които са се измъкнали от омагьосания кръг и са разбрали, че съществува един много по-приятен и балансиран живот! :)

Какво друго се случи през тези годинки:

 • Организирахме групови разходки с феновете на Здравей, осъществихме предизвикателството „5 км всеки ден“ и то няколко пъти!
 • Направихме пикници отново с почитателите на Здравей
 • Проведохме различни уъркшопи свързани с Джусинга и се забавлявахме много
 • Сайтът порасна и вече има над 500 вкусни и здравословни рецепти
 • Радваме се и на десетки статии, вече и от български автори ;)
 • Направихме различни безплатни детокс програми – вече са цели 7 и продължаваме!
 • Здравей се сдоби с онлайн магазин, в който предлага органични продукти, от които имате нужда в ежедневието си.

….. но това са малките неща ;)

А ето ги и по-големите:

 • Организирахме „Фестивала на Здравето„, който се проведе през лятото на тази година. Събитието беше с идеална цел и идеята му беше да запознае повече хора с балансирания начин на живот. Посетиха го над 28 000 души за два дни! Горди сме! :)
 • Издадох книга с рецепти Здравей, която радва дома на много от вас и освен цвят и настроение, тя внася мотивация и много нови идеи!
 • Екипа на Здравей порасна! Вече не съм само аз, вече сме цяла банда разбойници! Запознай се с нас тук.
 • Фейсбук страницата ни има почти 90 000 последователя, а фейсбук групата ни „Здравей Живот“ вече има над 10 000 участника! Благодарим ви от сърце! :)
 • А прекрасният сайт Здравей, от малък блог се превърна в голяма и цветна платформа за балансиран начин на живот! Октомври сайтът беше посетен от 80 000 уникални посетител! И пак благодаря от сърце!
 • Променихме към по-добро живота на хиляди българи!
 • Да не забравяме, че създадохме и невероятните билкови чайове Здравей, които стоплиха сърцата на хиляди! А от тази година си имаме и ново попълнение – чай за подсилване на имунната система!

И така продължаваме да растем и да творим чудеса! Чудеса за теб! Чудеса за всеки, който има нужда от промяна, от цвят, от подкрепа, от любов! Ние сме тук за теб! :)

Искам да ти благодаря, че си част от Здравей! Той съществува благодарение на теб и заради теб! И разбира се обещаваме, че всичко, което правим в следващите години ще е все така качествено, все така цветно, все така мотивиращо, все така достъпно и все така за Теб! ;)

Искам да те поканя да празнуваш с нас! На 15.11.2016 ще подарим 30 подаръка от Здравей, а за всички записали се ще има специална изненада (или две ;) )

Ето и тези, които си спечелиха награди от Здравей! Днес 15.11.2016 ще се свържем с вас по имейл ;)

Здравей става на 3 годинки!


Здравей става на 3 годинки!

Здравей става на 3 годинки!

Здравей става на 3 годинки!

Здравей става на 3 годинки!

Здравей става на 3 годинки!

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
5 коментара по “Здравей става на 3 годинки!”
 1. Прекрасни сте! Поздравления за страницата, която следя редовно. Когато си с приятели, всичко е наред. Затова честитя празника и пожелавам наистина здраве, умножаване на привържениците и разширяване на полето на действие!
  То ще бъде подсказано от участниците, които са много инициативни. На многая лета!

 2. Здравейте,много искам да участвувам в този прекрасен празник!За съжаление,това остава ссмо в мечтите ми!От чужбина мога само да вземам участие виртуално,но не пропускам статиите и детокса!Весел празник на всички участници и екипа!Благородно ви завиждам!

 3. Честит рожден ден на „Здравей “ , целият екип и Бени ! Радвам се , че годината беше изпълнена с приятни емоции , много успешна както за вас , така и за нас ! С увеличаването на свещичките на тортата се увеличи и популярността на “ Здравей “ . Пожелавам още по-прекрасно бъдеще и дано все така ние сме част от него ! Весел празник ! С много обич !

 4. Честит празник ! Бъдете здрави и с късмет! За много и успешни години!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *