"Влез във форма. подобри себе си!"

Включи се в нашата 10 дневна
безплатна лятна кампания и влез
във форма за лятото!

Премахни ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ НАПЪЛНО ЗДРАВОСЛОВНО, 
ПРЕЧИСТИ И ТОНИЗИРАЙ СВОЕТО ЛЮБИМО ТЯЛО И СЕ
РАДВАЙ НА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ И ПО-ЗДРАВ ЖИВОТ!


Кампанията започва на:

10 август, 2015 // 07:00часа

Кликни и се запиши! Безплатно е :)

Кампанията започва след:

 • 4

  Days

 • 22

  Hours

 • 59

  Minutes

 • 34

  Seconds

Какво представлява тази БЕЗПЛАТНА програма?

Тази разтоварваща програма е подходяща почти за всеки и е изключително лесна и кратка. Без глад и лишения!

Хранителният режим е изготвен от Здравей! Тренировките към него са подготвени от Руми! :)


Програмата ти дава възможност само за 10 дни да пречистиш и презаредиш тялото си, да му дадеш възможност да отпочине от нездравословните храни, да се възстанови и да се изпълни с много енергия и тонус за лятото.

С нея ще направиш първи крачки към по-здравословно хранене и гарантрано ще се отървеш от няколко излишни килца, следвайки нашите безплатни хранителни и тренировъчни програми!

Запиши се абсолютно БЕЗПЛАТНО, стани част от групата на Здравей и получи програма, видео упражнения, съвети, насоки и много материали свързани с програмите!

Какво казват други хора за нашите безплатни програми:

"Здравей и огромно БЛАГОДАРЯ!

Не знам дали хората осъзнават, колко много лично време отделяш, за да споделиш всичко това с нас-изключително е! Информация, статии, рецепти, внимание, всичко подредено и лесно достъпно за първи път срещам. Ти си уникален човек. Цялата помощ и съдействие, които ни предлагаш, без никакви лични облаги, това е достатъчно  да продължавам да вярвам, че има  много добри и истински хора.

От както попаднах на сайта, започнах да се храня само по рецепти, правя само от твоите питки и десерти,тези от магазинът отпаднаха и
  резултатът е на лице: не изпитвам никакъв глад, имам енергия, кожните проблеми започнаха да намаляват, (а това е цяло чудо), хората около мен непрекъснато ми казват колко свежа съм днес (без да знаят за моята промяна в храненето) и най-хубавото депресивните ми състояния намаляха значително.

Благодаря и за имейлите на пощата, чета си ги с радост. Предполагам, че много хора ти пишат, но не можах да сдържа радостта си от твоите дела. Желая ти много здраве и положителни емоции,ти ги заслужаваш!"

~ Радостина Иванова :)
(: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- :)

"Добър ден Бени :). 

Пиша Ви, за да изкажа възхищението си от сайтa "Здравей" и от цялата информация в него. Преди време случайно попаднах на една статия и от тогава започнах редовно да чета и прилагам рецептите за сокове и не само, като до преди това не бях до толкова запозната със джусинга и здравословното хранене като цяло.

Направих 30 дневното предизвикателство, а сега правя и 5 дневната програма и се чувствам по-добре от всякога. От доста време исках да ви пиша, за да знаете, че имате последователи :). Наистина съм изключително доволна от резултатите, а това че сте решили да споделите опита и знанията си по толкова лесен и достъпен начин е просто страхотно."

~ Илиана Колева :)

запиши се и се присъедини към всички останали, които вече решиха да се погрижат за своето тяло и да заживеят по-здравословно!

И аз искам да се присъединя! :)