Здравей Лятна Кампания 2015

Здравей Лятна Кампания 2015Здравей! :)

Искаш ли това лятото да почустваш лекота и свежест? Искаш ли това лято да се гордееш със себе си? Искаш ли това лято да направиш нещо добро за тялото си? Искаш ли това лято да кажеш ДА на енергията? Искаш ли да запомниш това лято с най-доброто, което си направил за тялото си?

Твоето тяло мечтае да бъде здраво, стройно, красиво и енергично! Какво правиш по този въпрос?!

Включваш се в Лятната Здравей Кампания! Казваш ДА на здравето! Казваш ДА на себе си! Казваш ДА на промяната! ;)

А аз съм тук, за да ти помогна!

Това лято съм ти подготвила едни прекрасни десет дни, в които да се презаредиш, освежиш и ако все още не си, да направиш първа крачка към по-здравословен начин на живот! Вярвам, че заедно ще постигнем невероятни резултати и най-вече здраве! :)

Нека ти разкажа повече за Лятната Здравей Кампания:


Здравей Лятна Кампания 2015Какво представлява Лятната Здравей Кампания?

Програмата, която съм подготвила е изключително лесна и вярвам, че всеки може да се справи! Няма глад и зверски лишения. Храненето ще бъде разделено на две части – първоначално започваме с 3 или 5 дни, в които ще хапваме вкусни и разнообразни смутита и сокове (всеки може да прецени колко дни да продължи този период за него). Ще имаме 4-ри хранения на ден, порциите са около 500 мл, като смутитата понякога излизат и повече. Глад няма да има! Много от предишните участници са споделяли с мен, че не могат да изпият всичко! :)

След това ще започнем да включваме твърда храна – салати, супи и други вкуснотии. За някои този период ще е 7, за други 5 дни. Целта ни е да дадем възможност на тялото да отпочине, да се възстанови и да започне да се лекува.

Идеята на тази програма е да си създадеш нови навици, да разбереш как да правиш правилни избори и ако имаш нужда да свалиш някое и друго килце! :)

Този път ще ти предложа и упражнения, които може да правиш на удобно за теб място, за да бъде това лятно разтоварване още по-ефикасно и приятно – ще има физически и дихателни и няма да са сложни и трудни! За упражненията разбира се си имам помощник и това е Руми от www.fitnesinstruktor.com

Преди да започнем, а и по време на цялата програма ще получаваш всички необходими рецепти, упражнения, инструкции и съвети съвсем БЕЗПЛАТНО! Подготвила съм и различни изненади! Очаква ни едно незабравимо лято! ;)


Здравей Лятна Кампания 2015 Имам ли нужда?

Как да разбереш да ли се нуждаеш от подобен тип програма? Ако някоя от следващите подточки отговарят на това как се чувстваш, спокойно може да направиш едно освежаване ;)

 • често страдаш от главоболия, особено в областта на очите
 • чувстваш се уморен още от сутринта
 • нямаш енергия
 • имаш проблеми със стомаха
 • имаш проблеми с ходенето до тоалетна
 • имаш проблемна кожа
 • страдаш от безсъние
 • изпотяваш се много докато спиш
 • сутрин се будиш с чувство за тежест
 • постоянно ти се хапва нещо сладко – особено следобед
 • без кафе не можеш да се събудиш
 • трудно ти е да се концентрираш
 • имаш излишни килограми

Разбира се може да направиш програмата и просто ако желаеш да се освежиш и да дадеш на тялото си малко почивка ;)


Каква е идеята?Здравей Лятна Кампания 2015

Идеята на този тип разтоварване не е да гладуваме и да се лишаваме. Не подхождай към тази програма като към диета и с нагласата, че 10 дни ще издържиш, а след това ще се върнеш към предишния си начин на хранене. Това не работи! Ако си с този тип нагласа по-добре не започвай. Така няма да направиш желаната промяна, а по-скоро ще си навредиш. Няма как с начина ни на хранене, който ни е довел до състояние на постоянна умора, главоболия, проблеми със стомаха, безсъние и куп други здравословни проблеми, да направим промяна. За да се чувстваме добре и да сме здрави, трябва единствено да се замислим какво слагаме в устата си докато ядем.

Може да погледнем тялото като една машина, когато на нея й се дава правилното гориво, тя работи добре, когато й даваме некачествено гориво, тя работи зле или отказва да работи. Не може да имаме очакване да сме здрави и тялото ни да работи, когато му даваме боклуци, от които то не може да извлече нищо полезно, не може да очакваме от тялото ни да бъде щастливо докато го измъчваме и вместо да живее то се бори да оцелее.

Наистина, тялото ни е една много силна машина, която може да издържи на какво ли не, но идва момент, в който то вече е безсилно и рухва. Това най-често се усеща с напредването на възрастта, защото с годините се натрупват всичките ни своеволия и липса на грижа. Да се грижим за тялото не означава да се мажем с хубави кремове и лосиони, не означава да слагаме най-хубавите дрехи и да се къпем с най-ароматните шампоани. Тези неща просто маскират симптомите и знаците, които тялото ни дава, а понякога ни вредят още повече.

Ако се погрижим за тялото от вътре, ако се погрижим то да получава най-доброто гориво, ако се погрижим то да получава достатъчно сън, достатъчно вода и достатъчно движение, то ще се отблагодари и цялото му щастие ще се покаже от вън! Ще имаме хубава кожа без да е нужно да се мажем с кремове, ще имаме свеж вид, движението ще бъде радост за нас и всеки ден ще бъдем изпълнени с енергия, радост и желание за живот!

Знаем, че телата ни са съвършени машини и като такива те имат механизъм за детоксикация и изчистване от всички токсини, които влизат в него не само от храната, но и от околната среда и от стреса, който изживяваме всеки ден. Идеята на разтоварването със сокове и смутита е да подпомогне това изчистване на тялото и да го улесним. Много често средата, в която живеем ни излага на прекалено много фактори, които ни вредят и тялото ни не може да се справи с тях и ги блокира вътре в нас. Така с времето те се натрупват и тялото стига момент, в който не може да се справи с тях – разболява се.

За това няколко пъти в годината е хубаво да си правим изчистване и разтоварване, за да помогнем на тялото и да му дадем възможност да се излекува и да работи по-добре :)

Когато ядем повече плодове и зеленчуци приемаме много витамини, минерали и фитонутриенти. А когато в определен период ги приемаме под течна форма, тези важни частици се усвояват много бързо и качествено.

Така само за няколко дни тялото ни започва да желае здравословна храна, започва да изхвърля токсините, да редуцира теглото си, засилва имунната си система, подобрява кожата и подобрява храносмилането.

Разбира се хубаво е този тип програми да бъдат съпроводени с пиене на много вода и извършване на физически и дихателни упражнения. Това са методите, чрез които може да изкараме токсините, които сме освободили вътре в нас, навън. ;)


Здравей Лятна Кампания 2015Подходяща ли е за мен тази програма?

Разтоварващите и детоксикиращи програми са подходящи почти за всички. Моля не прави такъв тип програми ако си бременна, кърмиш или имаш специфично заболяване. Ако не си сигурен или приемаш някакви медикаменти, моля консултирай се с лекуващия си лекар преди да започнеш какъвто и да е тип програма или режим.


Здравей Лятна Кампания 2015Какво да очаквам? Как да се подготвя? Как да се мотивирам? Каква още ми е необходимо? Какво да правя след това?

Отговорите на всички тези въпроси са тук Пълната Програма!


*Отказ от отговорност – Всичката информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира.

Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с личния си лекар или диетолог, особено ако взимаш предписани медикаменти.

Не нося отговорност за нито един човек, спънките, загубите или вредите, причинени или смятани за причинени директно или индиректно, като резултат от прилагането, интерпретацията и използването на материалите споделени от Здравей.

Здравей Лятна Кампания 2015

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
18 коментара по “Здравей Лятна Кампания 2015”
 1. Много се радвам, да участвам в програмата. От дълго време съм на този начин на хранене и се чувствам много добре.

 2. Здравейте,Бени!Щастие е за мен да се запозная с толкова слънчев човек като Вас!Аз съм онкоболна,но имам желание да започна Вашата програма.Цялата прочетена от мен информация,ме води към вегетариански начин на живот.Всички,които са оцелели с тази диагноза,са променили начина си на живот и хранене.Силно вярвам и се надявам,че с Вашата помощ ще постигнем добри резултати.Доверявам Ви се и желая да работим заедно!Бъдете здрава и щастлива!

 3. Здравейте,доста отдавна следя с интерес вашите публикации,но нито един път не успях да докарам програмата докрай, за което искрено съжалявам, сега ще опитам отново,дано този път изкарам докрай,благодаря за отделеното време,

 4. Здравейте,
  Опитах да се запиша, но явно има проблем с линка и ме връща към първоначалната страница. Може ли актуален линк?

 5. Здравей Бени,
  Стархотна идея и се възхищавам на желанието ти да помагаш на хората и активните ти действия в тази посока.
  Имам голямо желание да се включа и знам, че имам належаща нужда от такава промяна в начина на живот и нагласата ми към храненето. За съжаление, точно в този период няма да съм на разположение… надявам се на следващи подобни „акции“ или какъвто и да е друг вариант да се включа!
  Поздрави и успех на всички!

 6. Бени, здравей,
  Не мога да се запиша за програмата. Направих няколко опита и ме препраша към страница, на която пише „Опс, грешка!“. Може ли съдействие :)?

 7. Бени, здравей,
  Направих няколко опита да се запиша, но безуспешно.
  Линкът ме препраща към страница, на която пише „Опс, грешка!“. Може ли съдействие?
  Благодаря предварително :)

 8. Бени, поздравявам те желанието и времето,което отделяш да помагаш на хората.Дано да съм успяла да се запиша и аз.Успех!

 9. Бени, поздравявам те за желанието и времето,което отделяш да помагаш на хората.Дано да съм успяла да се запиша и аз.Успех на кампанията!

 10. Бени,поздравления за желанието и времето,което отделяш да помагаш на хората.Дано да съм успяла да се запиша и аз.Успех на кампанията!

 11. Здравей Бени, много се радвам ,че успях да се запиша за програмата. Появи се точно в момент когато търсех нещо подобно ,и отварям пощатата си и изненада ето програмата която търсех :). Благодаря , появихте се в точния момент. Имате моите най съдечни адмирации.

  Хубав,слънчев,усмихнат и успешен ден от мен :)

 12. Здравей Бени, искам да ти кажа колко съм ентусиазерана относно програмата. Тъй като съм все още тинейджър реших да не се изсилвам и да пробвам за поне 4-5 дена. Проблемъм е, че ходя на фитнес и имам активно ежедневие и не знам до колко ще имам сила. Освен това се чудя как да се възстановя след тренировка без обичайния ми протеинов шейк от извара и банан.
  Благодаря предварително :)

 13. Много Ви благодаря за полезната информация и за това,че полагате усилия все повече хора да вървят по пътя на здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *