Здравей Подарява

На 15.11.2014 сайтът за здравословно хранене Здравей ще стане на цяла една годинка! 

Една страхотна година, в която успяхме да разберем по нещо ново, успяхме да опитаме по-нещо вкусно и се доближихме малко повече до здравето! Една година, в която много от вас се престрашиха да опитат нещо новo за първи път, да се провалят, да опитат отново, да успеят, да се научат да не се отказват! Една година, в която много от вас усетиха какво е да си изпълнен с енергия, какво е да се храниш с жива храна, да се усетят отново живи и да отворят място за щастието и здравето в живота си!

Сайтът нямаше да е това, което е, ако я нямаше прекрасната публика – коментарите, подкрепата, вярата, критиките, идеите и желанието на всички вас :) Благодаря ви изключително много!!! : )
 

За това Здравей, като рожденик, ще раздаде няколко подаръка, не са много, но са от сърце!

 
Ето и тегленето на печелившите:


Все пак е Рожден Ден, не може без торта ;) Виж рецептата тук:

Здравей Подарява
 
Успех на всички!
Бени
Здравей Подарява

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
4 коментара по “Здравей Подарява”
  1. Изключително полезна информация и материали.Желая да получавам материалите и да спечеля наградата! Интересувам се от Вашите публикации. Пожелавам Ви Успех!

  2. Много ми допада информацията,която получавам.Наистина ще е удоволствияе за мен да получавам материалите!А и награда да спечеля,ще се радвам!
    Пожелавам Ви много здраве и само успехи в това благородно начинание!

  3. Здравей Бени ,започнах 5 дневната програма преди 3 дни чувствам се много добре и свалих 3 кг!Благодаря!

  4. Предложението за Коледните пости е чудесна идея!Ще се възползвам от него,а на ЗДРАВЕЙ пожелавам весел празник!Ще се веселим заедно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *