Здраве

Здраве

Здравей!

Зелените сокове са едно от най-полезните неща, които може да дадем на тялото си! Те са богати на витамини, минерали и много важни хранителни вещества. А щом хлорофилът присъства и преобладава може да бъдем сигурни, че тялото ни ще ликува ;)

Повече за ползите от зеленолистните може да прочетеш тук – Зелена Вълна

Този сок е изключително подходящ за пиене сутрин на гладно или половин час преди хранене. Той ще изчисти и зареди тялото ти :) Ако не си пил до момента чист зелен сок като този те съветвам да добавиш ябълка за сладост ;)

СЪСТАВКИ:

  • 1 голяма шепа спанак
  • 1-2 стръка целина/селъри
  • 1/2 краставица
  • 1/2 тиквичка
  • 1 лимон
  • 2-3 см джинджифил

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай всички съставки  със сокоизстисквачка и се наслади на зелената сила ;)

ДОБАВКИ

Здраве

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *