Яж, Тренирай и Обичай

Яж, Тренирай и ОбичайЛекция “Яж, Тренирай и Обичай”

Ивайло Соколов – личен треньор с над 20 години спортна кариера и

Лидия Петкова – вдъхновяващ лидер и лайф коуч, създател на програма “Да заОбичаш Себе си”

От Ивайло ще научите защо сме родени да тичаме и как всеки може да го прави. Ще разберете как се тича правилно и ще научите някои техники за правилно тичане без травми. Ще разберете защо е важно да превърнем тичането в начин на живот и как да се влюбим в тичането. Ще поговорим за превръщането на движението и спорта в начин на живот.

С Лидия ще поговорим за стреса и защо той ни пречи да постигнем резултатите, които бихме искали. Ще научите няколко техники за овладяване на стреса и за медитиране. Ще поговорим за това защо е важно да се обичаме и как това ще промени живота ни, като ни помогне да се превърнем от жертви в победители. Ще разберете защо вашите вътрешни саботьори ви пречат и как да се отървете от тях, както и как да повишим нивото си на позитивна интелигентност.

Заедно ще поговорим за храненето и защо е важно да се вслушваме в тялото си и неговите нужди. Защо разнообразното хранене е важно и как нито една крайност не е добра. Ще научите каква детокс програма използваме в нашата програма и какво съдържа хранителния режим на програмата ни.

Лидия Петкова и Ивайло Соколов са създатели на програма “Яж, Тренирай и Обичай”. Програмата е за пълна промяна на всички нива – хранене, движение и вдъхновение.

Дата и час: 11.06.2016 – 14:00

Яж, Тренирай и Обичай

 

Повече на http://lydiapetkova.com/services/eat-train- love/

Яж, Тренирай и Обичай

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *