Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна!

Тема: Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна!

Водещ: Яна Данаилова

Дата: 01.07.2017

Час: 11:00

За Работилницата: Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна! Здравословното хранене е предизвикателство за всяка майка! Как да включим в менюто на децата си така здравословните плодове, ядки, семена и най-вече зеленолистни зеленчуци, сред това изобилие от нездравословни десерти и алтернативи. Яна ще демонстрира вкусни, здравословни рецепти за нашите малчугани, с които можем да открием необятния, изкушаващ вкус на суровата, здравословна храна! Защото здравето е вкусно!

Повече за Яна – 


Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна! Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна! Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна!

Вкусно зелено смути за малчугани! Как да научим децата си да обикнат суровата храна!

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *