ПЪРВИ ЗДРАВЕЙ УЪРКШОП

Здравей!

През Октомври се проведе първия Здравей Уъркшоп! Беше изключително забавно и приятно, а участниците бяха страхотни и се осмелиха да опитат както познати така и нови непознати комбинации от плодове и зеленчуци! За три часа успяхме да направим много, различни и вкусни сокове и смутита, а присъстващите успяха да поработят с едни от най-хубавите бавно пресоващи сокоизстисквачки и мощни блендери. Накрая всички бяха щастливи, усмихнати и доволни, а някои и леко преяли ;)

На нас ни хареса много и се замислихме дали да на правим по-често такива събития.

Първият уъркшоп бе организиран за фирма, но след като публикувах снимки от него разбрах, че има голям интерес и смятам в бъдеще да започна да организирам уъркшопи, на които да могат да присъстват всички желаещи почитатели на Здравей. Очаквай повече информация скоро!

А до тогава сме на разположение за организация на фирмени уъркшопи! Ако искаш такъв да бъде проведен в твоят офис, моля пиши ми и ще го обсъдим :)

Ето и малко снимки от първото събитие:

Един коментар по “Първи Здравей Уъркшоп – София”
  1. Здравейте,

    Предоставяме помещение за почасово ползване в София, кв. Младост 4 – 210 кв.м. и Велико Търново, кв. Триъгълника – 20 кв.м.. Можем да бъдем полезни за вашата дейност, ако искате да наемете помещение почасово, за провеждането на часове.

    Поздрави

    А. Бонева
    тел. 0886777570

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *