Weleda

WeledaWeleda е основана в Швейцария през 1921 г. и оттогава развива и предлага съвременни медицински продукти, хранителни добавки и козметика. В момента присъстваме на пет континента, а 90-годишната история превръща Weleda в една от най-търсените марки сред производителите на био-козметика на пазара.
Мотото „В Хармония с човека и природата“ подсказва изучаване на структурите на живота и природата, също както и вглеждане в човешката душа и разум. Всички продукти на Weleda се произвеждат на основата на това знание и целят да увеличат самолечителните процеси в човешкия организъм, като са съобразени с нуждите на човека за цялостен тонус.


Козметиката на Weleda се произвежда с огромно внимание към подбора на суровини с най-високо качество в модерни производствени фабрики. Голяма част от растенията, например невенът, се добиват от собствени биологично-контролирани градини на фирмата. Съставките са разумно комбинирани и изключително нежни към кожата, без съдържание на синтетични консерванти, без оцветители и ароматизатори.

Повече за Weleda

Weleda

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *