Вкусна Репичка

Вкусна Репичка

Здравей!

Днес искам да ти предложа една много нестандартна рецепта с репички. Свикнали сме да хапваме репичките на салата, но се оказа, че на сок са също толкова интересни и вкусни! Предизвиквам те да се престрашиш и да опиташ този различен сок ;)

Репичките са богати на витамин С, което ни помага да се борим с инфекциите и засилва имунната ни система. Те ни помагат на тялото в процеса на детоксикация и стимулират работата на черния дроб, бъбреците и храносмилателната ни система.

СЪСТАВКИ:

  • 7 репички
  • 2 ябълки
  • 1/4 лимон

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Изстискай със сокоизстисквачка репичките, ябълките и лимона и се наслади на този невероятен и интересен вкус! :)

Вкусна Репичка

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *