Вълшебна Мака

Вълшебна Мака

Здравей!

Предлагам ти едно много лесно и вкусно смути, което е заредено с много полезни качества. То е изключително подходящо за закуска, както и за преди или след тренировка :)

Мака корена повишава либидото, като в същото време балансира хормоните. Действа много тонизиращо и подобрява настроението.

Коренът е богат на въглехидрати, протеин и фибри. Изсушеният мака корен е богат на селен, калций, магнезий и желязо. Той съдържа и 19 аминокиселини.

СЪСТАВКИ:

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сложи всички съставки в блендера и блендирай до готовност. Може да използваш замразен банан за по сладоледен вкус ;)

Вълшебна Мака

Вълшебна Мака

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *