Уча се

Уча се

Уча.се е образователен сайт №1 на България с уроците за училище на разбираем и интересен език!  В Уча.се има над 9 000 видео урока и упражнения по всички предмети от 1. до 12. клас. Видео уроците и упражненията са разработени от едни от най-добрите специалисти в сферата на образованието в България. Екипът на Уча.се се състои от над 60 специалисти – учители, сценаристи, озвучители, аниматори, програмисти, дизайнери и много други.

Сайтът Уча.се е създаден през 2012 г. с мисията да помага на всички български ученици да постигат своите успехи и да бъдат щастливи хора. До момента уроците на сайта са изгледаните над 22 000 000 пъти. Сайтът има над 400 000 регистрирани ученици, учители и родители от цяла България и от чужбина.

За пет години на Уча.се са присъдени множество награди, сред които „Най-добър образователен сайт на България“ в три поредни години, „Най-добър сайт на публиката“ и „Най-добър сайт – бизнес“ в Български награди за уеб 2014, както и награди в категориите „Култура, образование, изкуство“ и „Видео за уеб“.

Материалите следват напълно официалната училищна програма на МОН и са съобразени с ДОС (държавните образователни стандарти). Структурирани са така, че учениците по интересен и разбираем начин да могат да се подготвят за училище самостоятелно. След видео урока, веднага могат да тестват наученото с упражнение. В упражненията има залегнала уникална технология – ако ученикът сбърка на даден въпрос, системата на Уча.се автоматично предлага точния откъс от урока, за да навакса пропуска!

Повече за Уча се намерете ТУК и ТУК


Уча се Уча се Уча се

Уча се

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *