Топчици Любов

Топчици Любов

Здравей!

Това са едни за вкусни топчици от Веселина Георгиева :) Благодаря! Ако искаш да видиш и твоята рецепта на страниците на Здравей, разбери как ТУК

Ако се чудите какво да направите с пълпа, останал след правенето на ядково мляко, ето и една вкусна идея. Това са сладки, какаови трюфели с портокалов вкус, идеални за всеки повод и изключително лесни за приготвяне.

Съставки:

Начин на приготвяне:

Настържете кората на един портокал. В чопър или блендер поставете бадемите, портокаловите корички, стафидите, какаото и кокосовото масло. Блендирайте до получаване на хомогенна смес. От време на време разбърквайте с лъжичка, защото сместа придобива вид на тесто и става трудна за блендиране.

Когато получите хубава, хомогенна смес с маслен вид, започнете да оформяте топки с ръце. В зависимост от размера могат да се получат от 10-20 топчици. Всяка една топка оваляйте в какао или кокос.

Моят съвет е да ги охладете за 1-2 часа преди да ги сервирате. Надявам се да трюфелите да ви харесат.

Бон апетит!

Топчици Любов

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *