Tiande

Tiande

TianDe е съвременна динамично развиваща се компания. Нашите продукти са разработени по каноните на запазени древни рецептури на традиционната китайска, тибетска и алтайска медицина. Съставките са произведени от лечебни растения в екологично чисти райони на Тибет и Алтай. Активните вещества регулират процесите, които протичат в нашия организъм, възстановяват природното равновесие, усилват и балансират имунитета и възстановяват естествените защитни функции на тялото.

Нашите продукти предизвикват удивление и се радваме на дълбока признателност от благодарни клиенти в 34 държави в Европа, Азия, Африка и Америка.

Елате да подберем заедно продуктите, които са точно за вас.

Повече за TianDe намерете ТУК и ТУК


Tiande Tiande Tiande

Tiande

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *