Течен Шоколад

Течен Шоколад

Здравей!

Много малко са хората, които не обичат течен шоколад. Това е едно вкусно изкушение, което вече може да си позволиш, защото има здравословна и приказна алтернатива :) Не се прави трудно, а вкусът му е неустоим! Със сигурност ще ти хареса, дори според мен повече от нездравословните версии, с които сме свикнали ;)

Приготвен е с изцяло растителни съставки и е подходящ и за тези, които не консумират млечни продукти. Върви много добре не само с филийки и крекери, но и с всякакви плодове.

СЪСТАВКИ:

ДОБАВКИ:

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Има две опции за приготвяне. Едната е всичко да се разбърка на ръка в купичка, но по-добрият вариант е да използваш блендер или кухненски робот. Така шоколада става много пухкав и гладък :)

Изсипи всички съставки в блендер и блендирай до получаване на гладък крем. Може да започнеш с 50 грама ядково мляко и да добавиш още ако блендера ти се затруднява. Количеството, което се получава не е голямо и ако желаеш може да удвоиш дозата. Така готовия шоколад съхранявай в буркан в хладилника до 4-5 дни, ако изобщо шоколада стигне до буркана ;)

Ако имаш желание може да си направиш сам Ядково мляко, много е лесно – бадемово мляко, конопено мляко, овесено мляко

Да ти е сладко!

Течен Шоколад

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *