Свежа Круша

Свежа Круша

Здравей :)

Днес за теб имам едно много свежо смути! И някак тази свежест носи в себе си слънце, здраве и широка усмивка на лицето ти!

А с какво са полезни крушите? Те съдържат дъбилни вещества, полезни за храносмилането, засилват перисталтиката на червата и организмът се прочиства редовно. Подобряват функцията на черния дроб и щитовидната жлеза, имат и положително въздействие при ревматични болки.

Крушите са с високо съдържание на фибри. Богати са на калий, витамини Е, B2, C, А, мед, пектин, цинк, фосфор, магнезий и йод.

Целината съдържа перфектният баланс от натрий и калий, което я превръща в естествен електролит – намалява мускулните болки и възстановява изгубената сол в организма. Има изчистващ ефект и регулира кръвното налягане. Съдържа витамини А, В, С, фолиева киселина, калций, желязо, фосфор, калий, сяра, натрий, силиций.

Съставки:

  • 1 добре узряла круша
  • 1/2 авокадо
  • 1 резен целина
  • 200 мл. вода

Начин на приготвяне:

Това вълшебство с круши се приготвя изключително лесно! Измиваш и нарязваш съставките, слагаш ги в блендера, добавяш водата и блендираш до хомогенна смес.

Да ти е вкусно, здраво и замечтано крушово!

Свежа Круша

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Марти и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *