Струма Фрут

Струма Фрут„Струма Фрут“ ЕООД е семейна фирма за производство на натурални както и Био сушени плодове и зеленчуци, която е основана през 2007 година. Нашата фабрика е разположена в село Раждавица, в района на град Кюстендил, известен като овощната градина на България. Самите ние притежаваме собствени овощни градини с конвенционални и Биосертифицирани черешови и сливови насаждения.

Ние използваме единствено пресни плодове и зеленчуци, селектирани от качествени сортове, грижливо отгледани и изсушени по специален метод, за да останат сочни и с неустоим вкус. Натурални, за да бъдат те здравословни за Вас!

Разполагаме с модерно техническо оборудване за селектиране, преработка, сушене и пакетиране.

Ние не правим компромис с качеството!

Ето защо имаме внедрена и сертифицирана система за управление безопасността на храните ISO 22 000: 2005/HACCP. Уверени сме, че веднъж вкусили нашите сушени плодове и зеленчуци, ще се почувствате по-здрави, по-енергични и по-щастливи!

Повече за Струма Фрут намерете ТУК и ТУК


Струма Фрут Струма Фрут Струма Фрут

Струма Фрут

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *