Стояна Кирова

Стояна КироваСтояна е автор и управител на холистичната платформа iamhouse.bg. Маркетинг и PR специалист с богат опит в медиите и рекламата. Има обширни интереси и знания в сферата на холистичния начин на живот, а най-голямата й цел е да прави от всеки ден най-добрия и да вдъхновява всеки, който иска да живее живота на мечтите си – да го направи :)

Холистичната уеб платформа iamhouse.bg е проект, който предоставя интересни и полезни идеи за един по-здрав, вдъхновен и щастлив живот в безплатни видео техники за успешен ден, безплатна е-книжка за планиране на успешен ден, зареждащи статии и разговори и много други позитивни рубрики.

Основната концепция на iamhouse.bg е свързна с най-важния въпрос, на който е важно всеки да даде отговор – въпросът “Кой съм аз?”. iamhouse.bg е като голяма красива къща, пълна с уют и любов, където всеки може да разгърне своя отговор и това, което стои след думите “Аз съм”, за да създава реалността, която най-много желае.

Лекция: Как да живеем холистично?

Дата и час: 11.06.2016 – 16:00

Кратко представяне на лекцията: По време на лекцията ще научите основните принципи на холистичния начин на живот:

  • какво означава да бъдем цялостни
  • как можем да постигнем хармония между различните ни аспекти, за да постигаме желаното
  • как да интегрираме холистични практики в ежедневието си, за да имаме повече енергия и щастие в живота си

Стояна Кирова

Повече за Стояна: www.iamhouse.bg

Стояна Кирова

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *