Функционално трениране

Тема: Функционално трениране

Водещ: Иван Василев, Иво Георгиев, Надя Младенова

Дата: 02.07.2017

Час: 09:00

За Тренировката: Фукционалното трениране, което ще демонстрираме представлява развиване на двигателните функции на тялото, които са генетично заложени, но поради обездвижване, неправилно трениране, травми, стрес и неправилно хранене, сме спрели да развиваме и използваме с течение на времето. Прилагането им в тренировъчната програма на трениращия ще спомогне и за намаляване на честите травми, с които се сблъскваме заради неправилно физическо натоварване, ще спомогнат за качване на чиста мускулна маса и за изчистване на мазнини.

Ако искате да научите защо имаме мускули и как те ни служат в пространството и ежедневието и как да ги направим по-силни и функционални, и същевременно да подобрим здравето и външния си вид, заповядайте на нашата тренировка!

Повече за Иван, Иво и Надя – 


Функционално трениране Функционално трениране Функционално трениране

Функционално трениране

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *