Не на стреса с ТЕС

Не на стреса с ТЕСТема: Не на стреса с ТЕС

Водещ: Гергана Радович

Дата: 02.07.2017

Час: 10:00

За Практиката: ТЕС е ефективно средство за освобождаване от емоционални проблеми, физическа болка, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и други. ТЕС е част от практиките в енергийната психология и позволява постигането на бързи и трайни резултати в рамките на няколко минути или няколко сеанса. ТЕС е сравнително нова техника, но е базирана на хилядолетни традиции. Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС с се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Така, чрез потупване с върха на пръстите вие буквално работите с енергийната и оздравяваща система на тялото.

ТЕС е един от най-лесните и ефективни начини за преодоляване на тревожността, безсънието, негативните емоции и други проблеми, дължащи се на стреса.

Целта на тази групова практиката е да запознае хората с ТЕС и да им даде инструмент, който могат да използват веднага и с който резултатите са видими много бързо.

Повече за Гери – shapesweetness.comфейсбук


Не на стреса с ТЕС Не на стреса с ТЕС Не на стреса с ТЕС

Не на стреса с ТЕС

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *