ТЕС – Пожелах и успях!

ТЕС - Пожелах и успях!Тема: ТЕС – Пожелах и успях!

Водещ: Яна Мицева

Дата: 30.06.2017

Час: 17.00

За Практиката: Тази практика с методи от енергийната психология е за всички, които смятат, че никога не е късно да откриеш призванието си, да смениш попрището, да преоткриеш радостта от живота.

Искате промяна в кариерата, личен план или друго, но ви е страх? Имате идеи, но не знаете как да ги реализирате? Не знаете какво е призванието ви?
Тогава тази практика е за вас!

Не е нужно да познавате предварително ТЕС или Пренареждане на Матрицата. Достатъчно е да имате желание за промяна и да се появите навреме. :)

Груповата работа с ТЕС има изключителни ползи за всички участници, независимо дали работят по свой проблем или се потупват съпричастно с нечий друг проблем. Когато си в група виждаш, че и другите хора имат проблеми подобни на твоите, не се чувстваш сам и изгубен. В групата се изгражда неповторим дух на съпричастност и сътрудничество. Често груповата работа помага да получиш АХА!-моменти, нов поглед над проблема и спонтанни идеи дошли от останалите участници в групата.

За водещата: Яна Мицева е практик по енергийна психология. Занимава се с ТЕС от 2009 година. Тя практик на майсторско ниво по Техника за емоционална свобода (ТЕС) и сертифициран Пренареждане на матрицата и Пренареждана на матрицата за раждането. Член на Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП).

Повече за Яна – https://www.lifelines-eft.com/ – фейсбук


ТЕС - Пожелах и успях! ТЕС - Пожелах и успях! ТЕС - Пожелах и успях!

ТЕС - Пожелах и успях!

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *