Йога за деца

Йога за децаТема: Йога за деца

Водещ: Ирина Апостолова

Дата: 02.07.2017

Час: 15.00

За Тренировката: Забавна тонизираща и релаксираща йога практика за деца от 6 до 12 години. 

Казвам се Ирина Апостолова. От 1992 г. досега посещавам класа по йога на Ани Павлова, следващ  духа и традицията на Свами Сатянанда и Свами Ниранджанананда.

Комплексът е подходящ за начинаещи и напреднали и съдържа елементи от асана, паванмуктасана, пранаяма, мудра, бандха, мантра, суря намаскара, йога нидра. Той периодично се актуализира от Свами Ниранджанананда и се преподава в неговия оригинален вид.

Досега съм водила йога практики: за деца и родители в ДЦ Смарт; йога за възрастни – на стадион „В. Левски“, спортен клуб „Актив спорт“, йога студио „Аеродонна“; йога за възрастни и йога за бъдещи майки в Отделението по физиотерапия и рехабилитация в Болница ТОКУДА. Водила съм отделни йога занимания на семинари, уелнес уикенди, фестивали на здравето, йога за деца с онкохематологични заболявания и др.

Завършила съм сертификационен курс RYE-UK за йога в образованието към Българската йога асоциация. Имам магистърска степен за начална училищна педагогика в Софийския университет „Св.Климент Охридски със специалност изобразително изкуство. В момента съм преподавател и в Ателие за изкуства към ДЦ Смарт. Втора година се обучавам за арттерапевт в Българската асоциация по арттерапия.

Повече за Ирина – фейсбук


Йога за деца Йога за деца Йога за деца

Йога за деца

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *