Ръжени Спагети с Песто

Ръжени Спагети с Песто

Здравей!

Това е вкусна рецепта за любителите на спагети. В тази рецепта съм използвала ръжени спагети, но може да ги замениш с други пълнозърнести по избор :)

СЪСТАВКИ:

ръжени или други спагети
песто – магданозено / с копър / с босилек
6-7 чери домата за порция
зехтин
лимонов сок
черен пипер

ДОБАВКИ:

Всякакви зеленчуци по избор

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Свари спагетите по указанията на опаковката. Количеството, което ще свариш зависи от броя на порциите, които искаш да направиш. Постави сварените спагети в чиния, добави пестото, което си избрал и нарязаните чери домати. На вкус добави зехтин, лимонов сок, черен пипер, хималайска сол и по-желание различни добавки.

Ръжени Спагети с Песто

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени