Солна Къща

Солна Къща„Солна къща“ предлага солна терапия в контролирана среда чрез най-съвременни технологии. Причината за възникването на „Солна къща“ е стремежа ни, като родители на двете ни малки любими деца, да намерим най-доброто, най-щадящото, ефективно и нетравмиращо решение за периода на детските болести.

Солната терапия използва антибактериалните, противовъзпалителни, абсорбиращи и муколитични свойства на солта. Солна стая се препоръчва се респираторни и кожни проблеми, за повишаване на имунитета, за понижаване на реактивността на организма към алергени и като цяло като бягство от забързаното ни ежедневие. Ефектът се постига чрез вдишване или попадане върху кожата на сух солен аерозол с определени контролилрани параметри в специално изградени солни стаи.

Повече за Солна къща намерете ТУК и ТУК


Солна Къща Солна Къща Солна Къща

Солна Къща

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *