Сок Градина

Сок Градина

Здравей!

Това е рецепта за хората, които обичат да опитват нови неща и не ги е страх да експериментират :). Ако решиш да я опиташ, изобщо няма да останеш разочарован, вкусът е много богат и интересен. Пък ако не ти допадне, ще знаеш, че днес си се осмелил да опиташ нещо различно и ново ;)

А какво знаем за вкусното зеленце – съдържа калций, фосфор, желязо, натрий, калий, витамините А, С и малки количества В-комплекс. Също така зелето съдържа един рядко срещан минерал, а именно сярата. Тя стимулира благоприятна микро флора в дебелото черво и пречи на приетите с храната канцерогенни химикали да се съединят и да образуват злокачествени образувания. Към това може да добавим, че зелето спомага и за намаляване на холестерола.

Съставки:

  • 2 ябълки
  • 1 шепа зеле
  • 2 моркова
  • 5 мм резен джинджифил

 

Начин на приготвяне:

Изстискай всички съставки със сокоизстисквачка и готово!

Наслади се на тази свежа градинска приказка! ;)

Сок Градина

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Марти и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *