Смарт Органик

Смарт ОрганикКомпанията Смарт Органик е създадена с идеята да предостави алтернатива на конвенционалната хранителна индустрия, като предлага чисти и здравословни хранителни продукти с гарантиран произход.

Като българска компания работим за изграждането на един по-добър имидж на България в чужбина, подкрепяме местното производство като използваме винаги когато има възможност български суровини, осигуряваме работни места и възможност за личностно развитие на човешки ресурси. Помагаме на служителите си да развият собствените си качества, да поемат отговорност за действията си и да се учат чрез правене. Така изграждаме лидери, на които предоставяме възможност за кариерно израстване в компанията.

Повече за Smart Organic

Смарт Органик

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *