Младежка Мрежа на Slow Food

Младежка Мрежа на Slow FoodМладежка Мрежа на Slow Food в България
Ние сме група ентусиасти, търсещи съмишленици за своята кауза – устойчивото хранене. За нас важи приказката „Колкото повече, толкова по-весело“ и вярваме, че ако искаш да промениш света, трябва да го правиш с удоволствие, а не с мъка.
Младежката Мрежа на Slow Food в България разпространява и изпълва със смисъл принципа “Добра, чиста и справедлива” храна за всички. Чудиш се какво влагаме в тези думи? Кажи ни Здравей на „Фестивала на Здравето“ и разбери повече за нас.

Повече за Младежка Мрежа на Slow Food в България

Младежка Мрежа на Slow Food

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *