Сдъвкваща SANA

Здравей!

Искам да ти представя пресоващата сокоизстисквачка SANA. Това е хоризонтална сокоизстисквачка и се отличава с много добри качества – изстисква безпроблемно сок от пшенична трева, други треви и листни зеленчуци, също така се справя и чудесно с плодове.

Тя е много подходяща за теб, ако целиш да извлечеш максимална полза от пиенето на прясно изцедени сокове и плануваш да изстискваш пшенична трева. Сокът не се окислява при изстискване и е доста траен, не е необходимо да го изпиеш веднага след като си го направил.

ПЛЮСОВЕ

Изстисква качествен сок, който е с много по-високо съдържание на витамини, минерали и полезни хранителни вещества. Изстисква сок от всякакви зеленолистни зеленчуци и треви, справя се добре и с плодове. Извлича повече сок от центрофугите. Може да си правиш комбиниран сок от плодове и зеленчуци само с една от приставките. Има по-голям отвор от по-старите модели пресоващи сокоизстисквачки. По-бърза е от предишните модели хоризонтални пресоващи сокоизтисквачки. Тиха е и има стъклена каничка за сок. Пластмасовите елементи са свободни от бисфеноли. Сглобява се и се мие лесно.

МИНУСИ

По-бавна е от сокоизстисквачките тип центрофуга – ако целиш бързо правене на сок, това няма да е най-подходящият избор. По-скъпа е. Плодовете и зеленчуците трябва да се нарязват на по-дребни парчета.

МНЕНИЕ

Специално на мен тази машина ми допадна много. Наистина е по-бърза от останалите пресоващи хоризонтални сокоизстисквачки и позволява да се правят комбинирани сокчета, което според мен е много важно. Наистина е много подходяща ако търсиш качествен сок и си готов да инвестираш малко по-голяма сума, за да го получиш.

Мие се и се сглобява изключително лесно, работи тихо, като изключим, когато изстисква трева, там доста скърца, но смятам, че това е нещо нормално. Има доста голям капацитет, когато я отворих на края, цедката беше доста чиста, което означава, че можеше да изстиска още доста сок.

Няма да е подходяща за теб, ако целиш скоростта на центрофугите или ако не си сигурен дали Джусинга ще ти хареса. Според мен няма смисъл да купуваш скъпа машина ако няма да я използваш редовно.

Ако SANA ти е допаднала и искаш да научиш повече за нея, може да го направиш ТУК.

Също така, нашите приятели от ФрешМаркет ни предложиха специална отстъпка от цената за теб. Тя е на стойност 5% и може да се възползваш от нея, когато въведеш код ZDRAVEI при поръчката. (отстъпката не важи, когато се застъпва с други промоции)

За всякакви въпроси относно сокоизстисквачките, моля пиши в коментарите и ще ти отговоря възможно най-бързо :)

Сдъвкваща SANA

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *