Салата Кестенче

Салата Кестенче

Здравей!

Есента е един красив и приказен сезон :) Едно от вкусните му предложения за нас са кестените! Те са с много мек и приятен вкус, чудесни са и печени и варени. А тук ти ги предлагам в комбинация със салата – вкусотия!!! За салатата съм предвидила 10-15 кестена, но няма да си кривя душата. Докато ги беля отиват още 10-тина – просто са ми много вкусни!

СЪСТАВКИ:

  • 1 шепа рукула или друго зеленолистно
  • 1/2 краставица
  • 1 морков
  • 10-15 кестена – варени или печени
  • лимон на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

В чиния сложи рукулата, нарязаните краставица и морков, добави обелените кестени и овкуси с лимон и други подправки по желание.

Да ти е сладко! ;)

Салата Кестенче

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *